Menu Sluiten

Lasermarkeren Van Glas

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels …

New Unigraph

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels …

Ook de combinatie van verschillende technieken en materialen geeft u creatieve mogelijkheden.

Dit maakt ons sterk in signalisatie en visuele communicatie. Wij helpen u graag verder met onze uitgebreide ervaring. Contacteer ons gerust met uw vragen.

89328288932828

Meer info

tags: Markeerwerk Op Maat – Markeren – Leveranciers Markeren – Markeren Op Glas – Markeren Op Hout – 

Wenst u meer info over lasermarkeren van glas kijk dan vlug op https://www.unigraph.be/ | Lasermarkeren Van Glas

Grafisch En Reclame | Graveren | Frezen | Markering | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasermarkeren van glas

home over diensten lasergraveren voordelen lasergraveren toepassingen materialen faq s realisaties contact menu lasergraveren kunststof kunststoffen die gegraveerd kunnen worden worden opgedeeld in soorten doorzichtige of deels doorzichtige en ondoorzichtige kunststoffen. Afhankelijk van het type kunststof kan er gekozen worden voor oppervlaktegraveren of lasermarkeren lasermarkeren van glas met korting Lasergraveren kunststof doorzichtige kunststoffen doorzichtige kunstoffen zijn onder andere polystyreen en plexiglas acrylaat. Deze laatste is veruit de meest geschikte tranparante kunststof om te graveren. Het oppervlaktegraveren van plexiglas creert namelijk een gelijkaardig effect als het graveren van glas. De witmatte structuur zorgt dat de gravure contrasteert met het transparante acrylaat. Een bijkomend voordeel van plexiglas is dat het slagvast is en toch nagenoeg dezelfde lichtdoorlatendheid heeft als glas. Deels doorzichtige kunststoffen bestaan uit een laag transparante kunststof waarop een andere laag o.

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het arrow up home spuitgieten laserbewerkingen onze merken over ons nl arrow down nl fr contacteer ons home arrow right wat we doen arrow right laserbewerkingen specialist in lasermarkeren graveren en snijden bij het lasermarkeren en graveren brengen we onuitwisbare coderingen aan op een product. Dit kan gaan van tekst tot afbeeldingen en serienummers. Samen met de klant bespreken wat er exact nodig is en op welk materiaal Enige toelichting over lasermarkeren van glas Afhankelijk hiervan kiezen we het juiste type laser om de opdracht te realiseren. Onze jarenlange ervaring hiermee zetten we graag voor jou in onze sterktes en voordelen onze machines laten toe om heel nauwkeurig en fijn te markeren. Subtiele graveringen of precieze coderingen zijn geen probleem voor ons. Daarnaast kunnen we zowel vaste of wisselende gegevens markeren op jouw onderdelen. Het lasermarkeren gebeurt bij ons contactloo.

Feiten over Lasermarkeren van glas

.